DJ Paul Elstak verklapt zijn tattoomisser in 'Eerste Hulp bij Tattoo Disasters'

donderdag 3 december 2020

In deze aflevering ontmoeten Dennis Weening, Bella Hay en tattoo-experts Robert Aalbers, Hans Pasztjerik en Kristel Met de Delftse Annemarie. Annemarie is groot fan van P!nk en wilde haar graag eren met een tattoo.

Helaas was de tattooartist van Annemarie iets te enthousiast en is de tattoo een stuk groter geworden dan de bedoeling was. Annemarie noemt het nu zelf een waskrijtjestekening...


Ook Joël brengt een bezoekje aan de pop-up kliniek. Joël wilde graag een betekenisvolle tattoo die van meerdere kanten leesbaar was. De letters lijken nu echter meer op hakenkruizen tot groot verdriet van zijn oma. Joël zijn tattoo kan dus echt niet meer!

Daarnaast brengt Bella een bezoekje aan DJ Paul Elstak die zijn tattoomisser verklapt. Paul zit midden in het proces van het weglaseren maar vertelt graag over zijn mislukte Batmanplaatje.

'Eerste Hulp bij Tattoo Disasters', vrijdag 4 december om 19.30 uur op Spike.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers