Docuserie 'House Of Hammer' nieuw bij TLC

zaterdag 25 februari 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

Acteur Armie Hammer ('The Social Network' en 'Call Me By Your Name') kwam negatief in het nieuws toen de beschuldigingen van ex-partners over extreme seksfantasieën, emotioneel misbruik en zelfs het bekrassen van de letter A in de binnenkant van de heup van een van de vrouwen naar buiten kwamen.

Hoewel Armie alles ontkent, is zijn tante Casey niet verbaasd over de aantijgingen. Ze passen volgens haar in een patroon van de vooraanstaande familie die al vier generaties lang een duistere schaduwzijde blijkt te hebben.


In de documentaireserie 'House of Hammer' doet Casey Hammer een boekje open over de donkere en verwrongen geheimen van haar familie. Van haar zeer welgestelde grootvader Armand, haar ‘gewelddadige’ vader Julian en haar ‘psychopathische’ broer Michael tot en met haar neef Armie die nu door meerdere vrouwen wordt beschuldigd. Met exclusieve toegang en schokkende onthullingen neemt de documentaire de kijkers mee in de duistere krachtspelen van de familie Hammer.

'House of Hammer', vanaf zondag 26 februari om 21.00 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers