Donnie en Anita Doth lanceren speciale housetrack voor Netflix serie 'Dirty Lines'

vrijdag 1 april 2022
Foto: © Netflix 2022

Rapper Donnie en Anita Doth lanceren een ultieme housetrack ter ere van de nieuwe Nederlandse Netflix serie 'Dirty Lines'. Het nummer 'Vieze Belletjes' en de bijbehorende videoclip zijn speciaal voor de serie geproduceerd en nemen ons toepasselijk mee terug naar de muziek uit naar de jaren '80.

Het is de eerste keer dat de twee artiesten samenwerken. ‘Vieze Belletjes’ is vanaf vandaag beschikbaar op alle streamingdiensten en op YouTube.


Donnie: 'Ik vind het heel vet dat ik speciaal voor de release van de nieuwe Netflix serie 'Dirty Lines' een track heb mogen maken. Ik heb gespeeld met verschillende elementen uit de serie, de jaren '80 en de legendarische tijd van de RoXY. Genoeg inspiratie om de ultieme housetrack te kunnen creëren. En dan heb ik dit ook nog mogen doen met dé house sensaties uit die tijd, Anita Doth en Tony Scott. Een hele coole ervaring. Ik kan echt niet wachten tot de fans de track kunnen horen en de serie kunnen zien.'


Over 'Dirty Lines'
Het verhaal van 'Dirty Lines' begint anno 1987 in Amsterdam, een tijd waarin de Nederlandse samenleving snel veranderde. Psychologiestudente Marly Salomon (Joy Delima) start met een bijbaantje bij een gloednieuw bedrijf: Teledutch. Het telecombedrijf, opgericht door de broers Frank (Minne Koole) en Ramon Stigter (Chris Peters), is Europa’s eerste onderneming in sekstelefoonlijnen. Binnen no-time verdienen Frank en Ramon geld als water en wordt Marly volledig meegezogen in deze wilde en snelle transformatie.

De zesdelige serie over de opkomst van de sekslijnen in Amsterdam brengt ons terug naar de jaren '80, naar de hoogtijdagen van de RoXY en het vrije leven vol drugs, seks en muziek.

'Dirty Lines' is vanaf 8 april exclusief en wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers