Download nu de GRATIS TVvisie app!

maandag 24 augustus 2020

We hebben goed nieuws! Om onze 15de verjaardag te vieren hebben wij een supertof cadeau voor ieder van jullie. Wij lanceren onze eigen, gratis, app voor zowel iOS als Android smartphones én tablets!

In de app krijg je een overzicht van het recentste tv- en radionieuws, programma-informatie én het overzicht van de soap-inhouden zoals die ook wekelijks op TVvisie.be verschijnen. Bij ieder artikel kan je telkens in de app zelf de intro lezen en doorklikken naar de website voor het volledige artikel.


We hebben ervoor gekozen om al het nieuws van de Belgische én Nederlandse website in één app te stoppen. Op deze manier willen we het tv- en radionieuws hapklaar coveren voor het volledige Nederlandstalige medialandschap. De berichten worden dan ook door elkaar in de app weergegeven in volgorde van verschijnen.

Als je de app installeert, zullen we je vragen of je ook pushmeldingen, bij bijvoorbeeld belangrijk nieuws, wil ontvangen. Ook hier zullen die alerts voor zowel België als Nederland zijn.

De TVvisie app is gratis beschikbaar in de App Store van Apple en is beschikbaar voor zowel de iPhone als de iPad. Android-gebruikers kunnen de app voor smartphone én tablet downloaden in de Play Store. De gratis app is uiteraard ook gewoon te downloaden via onze websites TVvisie.be en TVvisie.nl.

Hopelijk zullen jullie de app massaal downloaden en gebruiken. Feedback geven kan altijd via het contactfomulier op de website, Facebook en Twitter.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers