'Dr. Pimple Popper' is terug op TLC

zondag 3 december 2023
Foto: © TLC 2023

Zelfs de ervaren dermatoloog Dr. Sandra Lee kan nog regelmatig verrast worden door aandoeningen van patiŽnten die ze niet eerder zo gezien heeft.

Vooral uitslag op de huid kan in talloze vormen voorkomen, waardoor de juiste behandeling moeilijk te bepalen is als je niet de juiste diagnose stelt. Dat weet ook de 34-jarige Alyse die al vanaf haar 8e uitslag heeft waar eerdere artsen geen raad mee wisten. Is het eczeem, is het psoriasis?


Dr. Lee – alias Dr. Pimple Popper – weet dat een verkeerde behandeling de aandoening zelfs kan verergeren en wil dus eerst zeker weten wat het is. En kan ze ook de 45-jarige Terry helpen die een pijnlijke bult op zijn rug heeft die zo groot is als zijn hand en grote invloed heeft op zijn leven? In zijn werk moet hij altijd langs de beveiliging die hem standaard fouilleert omdat het door de bult lijkt alsof hij iets heeft meegesmokkeld. Voor James uit Alabama zijn de bulten op zijn rug ook deprimerend. Hij was altijd een vrolijke man die graag op het strand en in de zee was, maar sinds zijn ‘demonen’ groter werden, raakte hij steeds meer teruggetrokken en zelfs aan de drank. Kan Dr. Lee hem bevrijden van deze last en zijn leven weer glans geven?

'Dr. Pimple Popper', vanaf maandag 4 december om 21.30 uur op TLC.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiŽle overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers