E! Entertainment Television: highlights december 2020

maandag 30 november 2020

Kevin Hart en zijn vrouw Eniko presenteren Celebrity Game Face, waarin drie teams met ieder twee beroemdheden deelnemen aan een belachelijk leuke en enorm vermakelijke spelavond.

Tot de beroemde stellen behoren Terry Bradshaw en Rachel Bradshaw, Rob Schneider en Patricia Maya Schneider, Tracee Ellis Ross en Evan Ross, Meghan Trainor en Ryan Trainor, Victor Cruz en Karrueche Tran, en nog veel meer.


CELEBRITY GAME FACE
Gaat verder op vrijdag om 22.00 uur

Ze strijden tegen elkaar vanuit hun eigen huis en spelen spellen als 'Big Facts'; waarbij de partners moeten raden welke persoonlijke en leuke feiten waar of niet waar zijn; 'Read My Lips', waarbij de partners zinnen moeten raden terwijl ze een koptelefoon met ruisonderdrukking dragen, en 'Booty Shake', waarbij de partners hun beste dansmoves moeten gebruiken om in seconden zoveel mogelijk ballen te legen uit een doos die om hun middel is gewikkeld. Aan het einde van de avond krijgt elk koppel geld voor een goed doel naar keuze, maar slechts één team wint de felbegeerde 'Hart of a Champion'-trofee - een gouden beeld van baby Kevin Hart!

TOTAL BELLAS
Gaat verder op zondag om 21.00 uur

De zussen Nikki en Brie Bella hebben hun leven en carrière samen opgebouwd, maar niets wat ze eerder hebben meegemaakt heeft hen (of de mannen in hun leven) erop voorbereid om op hetzelfde moment zwanger te zijn. De Bella Twins krijgen babies en ieders leven staat op het punt te veranderen!

DATING: NO FILTER
Zondag om 22.00 uur en 22.30 uur
De laatste aflevering op 27 december

Bereid je voor op liefde en humor als uitgesproken comedians in 'Dating: No Filter' een hilarische blik werpen op singles die op een blind date gaan. Ga rustig achterover zitten voor hun bijzondere commentaar en de singles die hopen hun perfecte match te ontmoeten en de liefde te vinden. Van lachwekkende momenten tot hartverwarmende romantiek, bereid je voor op een goudeerlijke - en supergrappige - nieuwe kijk op de zoektocht naar de liefde.

DR 90210
Gaat verder op vrijdag om 21.00 uur
De laatste aflevering op 18 december

Plastische chirurgie was lange tijd een door mannen gedomineerd vakgebied, waarbij slechts 15 procent van de chirurgen een vrouw was. Maar in Beverly Hills is er een nieuwe groep vrouwen die eeuwenoude schoonheidsnormen nieuw leven in blazen. Dr. Cat Begovic, Dr. Kelly Killeen, Dr. Michelle Lee en Dr. Suzanne Quardt zijn enkele van de beste vrouwelijke chirurgen in het land en gaan aan de slag bij de beroemdste postcode ter wereld. Van het verwijderen van overtollige huid en het weghalen van een derde borst tot een dubbele borstamputatie, deze vier artsen gebruiken hun opmerkelijke inzicht, vaardigheden en manieren om hun patiënten optimaal te begeleiden, van consult tot operatie en herstel.

Persbericht Media Tornado/E!
https://www.eonline.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers