'Eating With My Ex: Going Dutch' vrijdag op TLC

donderdag 14 juli 2022
Foto: discovery+ - © Discovery Benelux 2022

In het tweede seizoen seizoen van 'Eating With My Ex: Going Dutch' is de kijker weer een vlieg op de muur bij dates van bekende reality-exen. De ex lovers krijgen per gang een nogal ongemakkelijke vraag voorgeschoteld met betrekking tot hun verleden als stel, de break-up of over hun nieuwe relatie.

Dit staat garant voor gênante, grappige, hartverwarmende en soms wat ongemakkelijke momenten. Zo is het een emotioneel weerzien voor co-ouders Jørney en Odim, moet Dusty nog wat kwijt aan zijn ex Lisa over een ruzie voorafgaand aan zijn ongeluk en zien Ricky en Jaydi elkaar weer voor het eerst sinds hun break-up. Overige deelnemers zijn: Renan & Danique, Sander & Kelly, Michael & Bradley, Shirley & Robin, Rick & Melvin, Angela & Christian, Boris & Bobby, Wouter & Julia, en Ingeborg & Chantal. Zien de reality-exen heil in een verzoening of valt er niks meer te lijmen?


'Eating With My Ex: Going Dutch', vanaf vrijdag 15 juli om 22.00 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers