'EOTBDD'-ster Renan dit jaar in nieuw seizoen van MTV's 'The Challenge: Spies, Lies and Allies'

woensdag 14 juli 2021

Het langverwachte nieuwe seizoen van 'The Challenge: Spies, Lies and Allies' gaat in Nederland en BelgiŽ op zondag 15 augustus om 18.00 uur in premiŤre.

De show werd gefilmd in het pittoreske Kroatië en zal wereldwijd in meer dan 190 landen uitgezonden worden. Voor de eerste keer ooit zal de veelgeprezen competitiefranchise naast Amerikaanse deelnemers ook 17 internationale deelnemers bevatten. Voor de Nederlandse en Belgische kijkers zit er dit seizoen ook een bekend gezicht tussen. Renan Hellemans, bekend van 'Ex On The Beach: Double Dutch' seizoen 4 en het 'All-Star' seizoen 5 zal dit jaar meestrijden voor zijn deel van het prijsgeld.


Met het nieuwe seizoen begint een nieuw tijdperk van 'The Challenge' met 19 afleveringen boordevol actie en 34 deelnemers van over de hele wereld. Amerikaanse elite-agenten bundelen hun krachten met een assortiment van internationale agenten aan de Middellandse Zeekust van Kroatië, waar zij ieder gewapend zijn met moordende competitieve instincten. Terwijl de opdrachten voortdurend evolueren, zullen deze agenten zowel mentaal als fysiek worden getest om hun deel van een miljoen dollar te winnen in dit epische nieuwe hoofdstuk van 'The Challenge'.


Volg Renan op Instagram @renan.hellemans om verder op de hoogte te blijven van zijn deelname. Praat online mee met #TheChallenge37 en hou de MTV kanalen in de gaten.

'The Challenge' is gemaakt voor MTV door Bunim/Murray Productions. Julie Pizzi, Emer Harkin, Ryan Smith en Danny Wascou zijn uitvoerend producenten en James Rodriguez is co-uitvoerend producent. Dan Caster is uitvoerend producent met Leanne Mucci als co-uitvoerend producent voor MTV.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers