Fans starten petitie voor nieuw seizoen 'Chilling Adventures of Sabrina'

dinsdag 14 juli 2020

Binnenkort start op Netflix het vierde seizoen van de horrorserie 'Chilling Adventures of Sabrina', en als het aan de makers ligt, is dat meteen ook het laatste seizoen. Fans van de reeks zijn het hier niet mee eens en startten een petitie. Bijna 90.000 fans zetten reeds hun handtekening.

Op dit moment is het nog onduidelijk waarom Netflix de reeks niet verder zet, aangezien de serie kon rekenen op een trouw publiek en de afleveringen het verre van slecht deden. Daarom zetten de fans nu een petitie voor een vijfde seizoen op poten. Dat gebeurde eerder ook al met de reeks 'Sense8'. Die zou oorspronkelijk stoppen na twee seizoenen, maar onder druk van de fans maakte Netflix uiteindelijk nog een slotaflevering.


Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers