Gloednieuwe 'Mr. & Mrs. Smith' debuteert in 2024 op Prime Video

zaterdag 23 september 2023
Foto: © Prime Video/BAAS Antwerpen 2023

Amazon Studios heeft aangekondigd dat de serie 'Mr. & Mrs. Smith' begin 2024 exclusief te zien zal zijn op Prime Video. De serie met Donald Glover als John Smith en Maya Erskine (PEN15) als Jane Smith wordt een nieuwe versie van de gelijknamige, door New Regency geproduceerde, film uit 2005.

Mr. & Mrs. Smith is bedacht en gecreëerd door uitvoerend producenten Donald Glover ('Swarm', 'Atlanta') en Francesca Sloane ('Atlanta', 'Fargo').


Over 'Mr. & Mrs. Smith'
Maak kennis met de Smiths: John en Jane, twee volslagen onbekenden, die hun eigen identiteit hebben opgegeven en tot elkaar veroordeeld zijn. Gekoppeld door een mysterieus agentschap moeten zij als huwelijkspartners door het leven om hun werk als spionnen te kunnen uitvoeren. In iedere aflevering gaan ze op een nieuwe missie en worden daarbij continu geconfronteerd met de diverse uitdagingen in hun relatie. Wanneer de eerste scheurtjes ontstaan, moeten ze vechten om bij elkaar te blijven. Want in dit huwelijk is scheiden geen optie.

Persbericht Prime Video/BAAS Antwerpen
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers