'Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue' vanaf maandag op Discovery

zondag 19 september 2021
Foto: © Discovery Benelux 2021

De hoge goudprijzen trekken nog steeds talloze gelukzoekers naar de mijnvelden van Amerika. Maar nadat ze al hun geld in hun operatie gestoken hebben, blijkt het vinden van voldoende klompjes toch een stuk lastiger. Tijd om de hulp in te roepen van Freddy Dodge, alias de Gold Guru.

Het is een titel die hij verdiende dankzij zijn bijna 40 jaar ervaring als succesvol gouddelver. Nu biedt hij zijn kennis en kunde aan de vastgelopen goudzoekers aan, maar wel onder zijn voorwaarde: niemand hoeft iets te betalen tenzij ze dankzij Freddy goud vinden. Dan wil hij een deel van de opbrengst.


Het is voor de meeste goudzoekers de beste manier om van hun nachtmerrie alsnog een gouden droom te maken. Freddy werkt samen met de ervaren Gold Rush-mijner Juan Ibarra. Het gaat bij een succesvolle business niet alleen om het vinden van het goud, maar ook om het op de beste manier uit de grond te halen, met zo min mogelijk verlies en zo min mogelijk kosten. Kunnen Freddy en Juan de noodlijdende operaties winstgevend maken?

'Gold Rush: Freddy Dodge’s Mine Rescue', vanaf maandag 20 september om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers