Harry Styles in 'My Policeman' in première op Prime Video

donderdag 3 november 2022
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2022

'My Policeman' is een prachtig verhaal over verboden liefde en veranderende sociale conventies. 'My Policeman' volgt drie jonge mensen - politieagent Tom (Harry Styles), lerares Marion (Emma Corrin) en museumconservator Patrick (David Dawson) - terwijl ze een reis maken in het Groot-Brittannië van de jaren 1950.

Wanneer in de jaren '90 terugblikken op veertig jaar geleden zijn Tom (Linus Roache), Marion (Gina McKee) en Patrick (Rupert Everett) nog steeds vol van verlangens en spijt, maar nu hebben ze een laatste kans om de schade van het verleden te herstellen. Gebaseerd op het boek van Bethan Roberts, maakt regisseur Michael Grandage een visueel betoverend, ontroerend portret van drie mensen die gevangen zitten in de verschuivende stromingen van de geschiedenis, vrijheid en vergeving. In de hoofdrollen; Harry Styles, Emma Corrin, Gina McKee, Linus Roache, David Dawson, en Rupert Everett.



'My Policeman', vanaf vrijdag 4 november te zien op Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers