'Heartstopper' is bijna terug: check hier de officiŽle trailer!

zaterdag 29 juli 2023

Voor de fans is het wachten bijna ten einde. Op 3 augustus komt het nieuwe seizoen van de hartenbrekende serie 'Heartstopper' online bij Netflix. En dus is het tijd om de officiŽle trailer op je los te laten.

'Heartstopper' vertelt het verhaal van tieners Charlie (Joe Locke) en Nick (Kit Connor) die halsoverkop verliefd worden terwijl ze samen op de middelbare school zitten. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige webstrip en het stripboek geschreven door Alice Oseman.


In seizoen 2 gaat het verhaal van de twee verder. Daarin komt Charlie er onder meer achter dat uit de kast komen ingewikkelder is dan hij aanvankelijk dacht.


Het nieuwe, tweede, seizoen van 'Heartstopper' is vanaf 3 augustus te bekijken op Netflix. En er is meteen goed nieuws, want Netflix heeft ook al een derde seizoen van de serie besteld. Wanneer dat er komt, is evenwel nog niet geweten.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers