'Heartstopper' is bijna terug: check hier de officiŽle trailer!

zaterdag 29 juli 2023

Voor de fans is het wachten bijna ten einde. Op 3 augustus komt het nieuwe seizoen van de hartenbrekende serie 'Heartstopper' online bij Netflix. En dus is het tijd om de officiŽle trailer op je los te laten.

'Heartstopper' vertelt het verhaal van tieners Charlie (Joe Locke) en Nick (Kit Connor) die halsoverkop verliefd worden terwijl ze samen op de middelbare school zitten. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige webstrip en het stripboek geschreven door Alice Oseman.


In seizoen 2 gaat het verhaal van de twee verder. Daarin komt Charlie er onder meer achter dat uit de kast komen ingewikkelder is dan hij aanvankelijk dacht.


Het nieuwe, tweede, seizoen van 'Heartstopper' is vanaf 3 augustus te bekijken op Netflix. En er is meteen goed nieuws, want Netflix heeft ook al een derde seizoen van de serie besteld. Wanneer dat er komt, is evenwel nog niet geweten.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin ťťn van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers