Het derde seizoen van 'Trying' te zien op Apple TV+

donderdag 21 juli 2022
Foto: © Apple TV+ 2022

Afgelopen donderdag onthulde Apple TV+ de eerste look en premiŤredatum voor het derde seizoen van de populaire comedyserie 'Trying', met in de hoofdrollen BAFTA-genomineerde Esther Smith en SAG-genomineerde Rafe Spall.

De serie maakt zijn wereldwijde debuut met de eerste aflevering op vrijdag 22 juli, gevolgd door elke vrijdag nieuwe afleveringen tot en met 9 september 2022.


Het derde seizoen van acht afleveringen gaat verder met Nikki (Smith) en Jason (Spall) die regelrecht in het diepe worden gegooid als ze ouders worden van twee kinderen die ze nog steeds leren kennen. Nu hoeven ze ze alleen nog maar vast te houden, wat lastiger blijkt te zijn dan ze aanvankelijk dachten. De relaties van het paar met elkaar en hun dierbaren worden op de proef gesteld terwijl ze wanhopig proberen hun gezond verstand vast te houden en door de achtbaan van het ouderschap te navigeren.

Naast Smith en Spall bestaat de cast van seizoen drie uit Eden Togwell als Princess, Mickey McAnulty als Tyler, Oliver Chris als Freddy, Sian Brooke als Karen, Darren Boyd als Scott en Robyn Cara als Jen.

'Trying' is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Andy Wolton, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Jim O'Hanlon ('Catastrophe', 'Marvel's The Punisher'), geproduceerd door Sam Pinnell, ('Motherland', 'Derry Girls') , gecoproduceerd door Tim Mannion en uitvoerend geproduceerd door Josh Cole. De serie wordt geproduceerd door BBC Studios.

Seizoen één en twee van 'Trying' wordt nu al gestreamd op Apple TV+.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers