Hitserie 'Ink Master' keert terug op MTV met een gloednieuw seizoen

woensdag 17 januari 2024

Het langverwachte 15e seizoen van 'Ink Master' gaat 18 januari in première. De gloednieuwe afleveringen zijn iedere donderdag om 22.00 uur te zien op MTV.

Het nieuwste seizoen van 'Ink Master' wordt gepresenteerd door Joel Madden, kunstondernemer en frontman van de pop-punkband Good Charlotte. Drievoudig 'Ink Master'-winnaar DJ Jambe versterkt dit jaar de jury. Hij neemt plaats naast Ryan Ashley, de eerste vrouwelijke winnaar van de competitie, en Nikko Hurtado, een van ‘s werelds meest bekende tattoo-artiesten. 'Ink Master' wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios en Truly Original.


Vijftien nieuwe getalenteerde tattoo-artiesten gaan in het nieuwste seizoen van 'Ink Master' de strijd met elkaar aan. Ze krijgen uitdagende opdrachten en leggen het tegen elkaar af in indrukwekkende eliminatierondes. De winnaar zal niet alleen de felbegeerde titel van 'Ink Master' verdienen, maar er ook vandoor gaan met de hoofdprijs van $250.000.

'Ink Master' wordt uitvoerend geproduceerd door Glenda Hersh, Steven Weinstock en Andrea Richter van Truly Original. Daniel Blau Rogge is uitvoerend producent en Ivanna Palace heeft de leiding over de productie namens MTV Entertainment Studios.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers