'Homestead Rescue' te zien op Discovery

woensdag 19 augustus 2020

Na zijn scheiding dacht Kevin Tubbs de perfecte plek gevonden te hebben om zijn nieuwe leven voort te zetten: midden in de wildernis van Alaska, volledig zelfvoorzienend.

Maar na drie jaar blijkt het leven off the grid toch wat zwaarder dan gedacht. De plek is nog altijd prachtig, maar de homestead waarin hij woont, kampt met de nodige gebreken, waarvan de beroerd aangelegde elektriciteit misschien wel de gevaarlijkste is. En dan zijn er nog de dode bomen om hem heen die elk moment om kunnen vallen plus de dreigende bosbranden.


Het is voor zijn twee kinderen dan ook een reden om niet meer langs te komen. Tijd om de hulp in te roepen van de Raneys, beter bekend als de Homestead Rescue. Marty Raney en zijn kinderen Misty en Matt leven al decennia in de wildernis van Alaska en weten als geen ander hoe je een langdurig bestaan moet opbouwen met natuurlijke middelen.

Het is hun missie om wanhopige 'homesteaders' te helpen met het verbeteren van hun situatie, zodat ze weer verder kunnen leven. Ze geven zichzelf zeven dagen de tijd om de belangrijkste zaken te fiksen. Kunnen ze de homestead van Kevin weer zo zelfvoorzienend én veilig maken dat zijn kinderen ook weer langs durven komen?

'Homestead Rescue', vanaf donderdag 20 augustus om 21.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers