In november nieuw op Amazon Prime Video

zaterdag 31 oktober 2020
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2020

Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen, heeft John Garrity (Gerard Butler) slechts vier dagen de tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen.

Terwijl de klok genadeloos tikt en de maatschappij wanhopig vervalt in chaos, moet hij alles uit de kast halen om zijn familie van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen.


Regisseur Ric Roman Waugh (Angel Has Fallen) en producent Basil Iwanyk (John Wick) werken samen met Gerard Butler in deze rampenfilm.

'Greenland', vanaf 13 november beschikbaar.

'The Pack'
20 november

'The Pack', een nieuwe wereldwijde unscripted serie die de ongeëvenaarde band tussen honden en hun baasjes viert. Gehost door Olympisch gouden medaillewinnaar Lindsey Vonn en haar co-host hond Lucy. De serie bevat twaalf teams van honden en hun baasjes op een episch avontuur dat zich afspeelt op meerdere continenten. De serie 'The Pack', die eerder dit jaar werd gefilmd, zal later in 2020, in meer dan 240 landen en gebieden in première gaan op Amazon Prime Video.

Er kan een grote geldprijs gewonnen worden door het winnende duo ($500.000) en een geldbedrag voor een donatie voor een liefdadigheidsorganisatie naar keuze ($250.000). Daarnaast heeft 'The Pack' tijdens het filmen $250.000 gedoneerd aan meerdere liefdadigheidsorganisaties en dieren-reddingsorganisaties in diverse landen. Om de geldprijs voor zichzelf en de liefdadigheidsorganisatie te winnen, zullen de teams de kracht van hun onderlinge band moeten bewijzen. Op iedere locatie zullen de mensen- en hondenduo's leuke en spannende uitdagingen aangaan, ontworpen en samengesteld door een team van geaccrediteerde dierenartsen en gecertificeerde hondenexperts, die de groep ook begeleiden op hun spannende reis.

'The Pack' wordt geproduceerd door Amazon Studios en Renegade 83, een Entertainment One bedrijf. Jay Bienstock met Jay Renfroe en David Garfinkle van Renegade 83 dienen als uitvoerend producenten.

Overige releases

- 'Wallander' BBC S1-S4 - 01/11
- 'Last Christmas' - 01/11
- 'Mad Men' S1-S7 - 01-11
- 'Jojo Rabbit' - 07/11
- 'Ici C'Est Paris, 50 Years of Passion' - 10/11
- 'Invisible Man' - 15/11
- 'The Lighthouse' - 15/11
- 'Motherland: Fort Salem' - 20/11
- 'Friendsgiving' - 25/11
- 'Uncle Frank' - 25/11

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers