'Jaimie: In The Vaes Lane' is vanaf vrijdag te zien bij TLC

donderdag 28 april 2022
Foto: © Discovery Benelux 2021

De reality-serie over de meest besproken vrouw in de media in het afgelopen jaar is nu ook te zien op tv, want het tweede seizoen van 'Jaimie: In The Vaes Lane' is vanaf vrijdag 29 april te zien bij TLC.

In de serie volgen we de flamboyante levensstijl van Jaimie: van een Balinese avond en een groot kinderfeest voor zoontje Lío in Amsterdam tot aan champagne proeven in Frankrijk, en Spaanse les op Ibiza. Met vrienden Koen Kardashian en Estelle Cruijff aan haar zij. Een seizoen met gemengde gevoelens. Waar Jaimie dacht een zorgeloze zomer te gaan beleven, pakte dat in werkelijkheid anders uit. Jaimie vertelt openhartig over de omslag in haar privéleven en de ingrijpende veranderingen. We zien haar nieuwe tijdelijke leven op het door haar zo geliefde Ibiza. En La Vaes wordt 32 jaar en ook dat wordt gevierd, zoals alleen Jaimie dat kan.


'Jaimie: In The Vaes Lane', vanaf vrijdag 29 april om 22.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers