Jared Leto and Anne Hathaway vanaf vrijdag in nieuwste Apple Original 'WeCrashed'

donderdag 17 maart 2022
Foto: © Apple TV+ 2022

Vrijdag gaat 'WeCrashed', de langverwachte nieuwe serie gebaseerd op de populaire Wondery-podcast 'WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork' van Lee Eisenberg en Drew Crevello en met in de hoofdrollen Academy Award en SAG Prijswinnaars Jared Leto en Anne Hathaway in premiŤre op Apple TV+.

In de gelimiteerde serie spelen ook Kyle Marvin, naast America Ferrera en O-T Fagbenle. 'WeCrashed' gaat wereldwijd in première op Apple TV+ met de eerste drie afleveringen op 18 maart 2022, gevolgd door nieuwe wekelijkse afleveringen, elke vrijdag gedurende het achtdelige seizoen tot 22 april.


De serie is geïnspireerd op actuele gebeurtenissen - en het liefdesverhaal staat centraal. WeWork groeide in minder dan tien jaar uit van een enkele coworking-ruimte tot een wereldwijd merk met een waarde van $ 47 miljard. Toen, in minder dan een jaar, kelderde de waarde. Wat is er gebeurd?


 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers