Jubileumseizoen van 'Wheeler Dealers' op Discovery

woensdag 22 maart 2023
Foto: © Discovery 2023

Dit nieuwe seizoen is alweer het 20e jubileum voor 'Wheeler Dealers'! Autohandelaar Mike Brewer heeft in al deze jaren al voor miljoenen aan auto's verhandeld, maar is zelden zo enthousiast geweest over een aankoop als in dit seizoen van 'Wheeler Dealers'.

Terwijl de auto nota bene bijna uit elkaar valt van ellende. Het betreft namelijk een Triumph Dolomite Sprint uit de jaren zeventig, volgens Mike destijds een van de meest ondergewaardeerde auto’s, maar inmiddels razend populair. Zelfs in slechte conditie betaalt Mike al meer dan 6000 Britse pond voor een wagen die er van de buitenkant uitziet alsof hij op weg is naar de sloop. De motor draait echter nog zo fantastisch dat Mike er alles voor over heeft om hem te restaureren.


Als hij zijn vaste monteur Mark ‘Elvis’ Priestley ook overtuigd heeft van de waarde, kan het echt werk beginnen. Met een nieuw dak, een nieuw interieur en een spuitbeurt in de originele kleuren hopen ze de auto met veel winst te kunnen doorverkopen aan een andere liefhebber van deze iconische auto. Net zoals ze weer doen met een hoop andere bijzondere auto’s in dit geweldige nieuwe seizoen.

'Wheeler Dealers', vanaf donderdag 23 maart om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers