Kijk naar 'Survive The Raft' op Discovery

dinsdag 1 augustus 2023
Foto: © Discovery 2023

Ver voordat reality shows gemeengoed werden, bedacht de Mexicaanse antropoloog Sergio Genovés in 1973 al een bizar experiment waarbij hij tien aantrekkelijke mannen en vrouwen samenbracht op een boot in de oceaan.

Het was een soort Big Brother avant la lettre, maar dan op zee en nog extremer omdat ze zo geïsoleerd waren van de buitenwereld dat stoppen of roepen om hulp geen optie was. De boot droeg de naam Acali, maar werd al gauw door de pers omgedoopt tot de Sex Raft. Nu veertig jaar later wordt dit experiment herhaald met een twist.


In 'Survive The Raft' vaart een groep van negen mannen en vrouwen op de Acali II, waarbij ze een grote prijzenpot kunnen winnen als ze samenwerken. In een tocht van 21 dagen moeten ze daarbij psychische en lichamelijke obstakels overwinnen die als doel hebben om juist verdeling te zaaien in het team. Kunnen ze de verleidingen weerstaan of winnen persoonlijke belangen het van de teamspirit, waardoor ze de kans om als groep de geldprijs te winnen overboord gooien?

'Survive The Raft', vanaf zaterdag 2 september om 22.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers