'Killer Camp' lanceert op 14 oktober op Prime Video

donderdag 13 oktober 2022

'Killer Camp' is een slasher-horror reality show, waarin 11 bekende influencers afreizen naar 'Kamp Watervreugd'. Geïnspireerd op een Amerikaans zomerkamp uit de jaren '80, beleven de 11 influencers het avontuur van hun leven, maar één van hen is een moordenaar.

Die moordenaar geeft kamp klusjesman Boris, de opdracht de Happy Campers één voor één op gruwelijke wijze te doden. Er ontspint zich een strategisch kat-en-muisspel waarin iedereen moet vechten voor zijn leven. Lukt het de kampgenoten de moordenaar te ontmaskeren?



De 11 influencers die op kamp gaan zijn Anna Nooshin, Marije Zuurveld, Niek Marijnissen, model Isadee Jansen, Iris Rulkens, tiktokker Antonie Lokhorst, presentator en radio-dj Ouassima Tajmout, rappers King Faisel en Leafs en youtuber Thomas Brok.

De kampeerders moeten zich overdag een weg banen door een reeks uitdagingen en kunnen op die manier geld verdienen en de kamp-pot vullen. Die kan oplopen tot maar liefst 20 duizend euro. Maar de moordenaar onder hen liegt, bedriegt en saboteert en speelt zo geld naar zijn of haar moordenaars-pot.

'Killer Camp' wordt begeleid door cabaretier en acteur Ruud Smulders, hij zorgt voor een reeks van verrassingen maar ook angstige momenten. Iedere avond vertelt hij bij het kampvuur een spannend verhaal en wordt duidelijk wie van de ‘Happy Campers’ door de moordenaar is geselecteerd om die aflevering het loodje te leggen. De kijker maakt deze ‘gruwelijke moorden’ van dichtbij mee, zoals past bij het horrorgenre.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers