Laatste seizoen van 'The Family Chantel' op TLC

vrijdag 17 november 2023
Foto: © TLC 2023

'The Family Chantel' keert terug voor zijn laatste en meest explosieve hoofdstuk. Chantel en Pedro zijn beiden klaar om verder te gaan zonder elkaar.

Naarmate hun scheiding dhet einde nadert, maken beschuldigingen en wrok het geen gemakkelijke opgave om tot enige vorm van overeenstemming te komen. Beslissingen zoals het verkopen van het huis en wie welke bezitting krijgt, zijn bijna onmogelijk tussen de twee. Terwijl beiden geloven dat ze aan de juiste kant van deze scheiding staan, zijn beide families verwikkeld in een felle strijd om hun eigen belangen te verdedigen.


Terwijl het seizoen vol wendingen en bochten tot een einde komt, beleven de kijkers de laatste etappe van de reis die het koppel samen heeft afgelegd in 'The Family Chantel'. Van culturele botsingen en taalbarrières tot geheimen die onthuld worden, belooft dit laatste hoofdstuk een hoogspannende ontknoping tot de allerlaatste minuut wanneer de families elkaar voor de laatste keer onder ogen komen.

'The Family Chantel', vanaf zaterdag 18 november t/m zaterdag 3 december om 22.00 uur op TLC.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers