'Little People, Big World' op TLC

dinsdag 27 oktober 2020

Er staan weer grote veranderingen op stapel in de 'kleine' Roloffs-familie. Terwijl moeder Amy op het punt staat de farm te verlaten en al haar nieuwe huis aan het inrichten is, krijgen Zach en Tori hun tweede kind: baby Lilah.

Matt is opgelucht dat Amy de Roloffs-farm gaat verlaten zodat hij nu zelf kan bepalen wat hij met het terrein doet en met het boerderijhuis. Maar tot zijn ergernis, maakt Amy weinig aanstalten met de verhuizing. Hij doet haar een voorstel, waarbij ze voor het einde van het jaar zal moeten verhuizen, maar daar gaat ze uiteindelijk niet in mee. Haar eigen voorstel om voor Valentijnsdag weg te zijn, wordt uiteindelijk ook krap, waardoor Matt maar blijft wachten.


Hoewel ze erg veel zin heeft in haar nieuwe toekomst, lijkt ze er toch moeite mee te hebben om na al die jaren de Roloffs-farm te verlaten, de plek waar haar kinderen allemaal groot zijn geworden. Matt is ondertussen al druk bezig met de ontwerpen van het droomhuis dat hij al jaren wil bouwen op de farm en laat dat vol enthousiasme aan Caryn zien.

Gaat dit huis er nu eindelijk komen? En wat zijn zijn plannen met het bestaande huis? Verhuren, verkopen of overdoen aan een van zijn kinderen?   

'Little People, Big World', vanaf woensdag 28 oktober om 20.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers