Marvel Studio's: 'She-Hulk: Attorney at Law' nieuw te zien op Disney+

dinsdag 16 augustus 2022

De Original van Marvel Studios' 'She-Hulk: Attorney at Law' is vanaf 17 augustus exclusief te streamen op Disney+. Tatiana Maslany schittert in de hoofdrol als She-Hulk / Jennifer Walters, een advocate die zich specialiseert in superheldengerelateerde rechtzaken.

'She-Hulk: Attorney at Law' wordt geregisseerd door Kat Coiro (Afleveringen 1, 2, 3, 4, 8, 9) en Anu Valia (Aflevering 5, 6, 7) met Jessica Gao als hoofdschrijfster. De serie volgt Jennifer Walters terwijl ze door het gecompliceerde leven navigeert van een single advocate van in de dertig die toevallig ook een sterke groene hulk van meer dan twee meter groot is. De negen afleveringen tellende serie verwelkomt een groot aantal MCU-veteranen, waaronder Mark Ruffalo als Smart Hulk, Tim Roth als Emil Blonsky/the Abomination, en Benedict Wong als Wong. De cast bestaat verder uit Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass en Renée Elise Goldsberry. De uitvoerend producenten zijn Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro en Jessica Gao. Co-uitvoerend producenten zijn Wendy Jacobson en Jennifer Booth.'She-Hulk: Attorney at Law', vanaf woensdag 17 augustus te zien op Disney+.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Spaanse Dorp: Zarra' (RTL 4)

De slechte sfeer tussen Sabrina en Matthew en Raymond en Bianca blijft Jaap en Jochem dwars zitten. Daarom besluiten ze langs te gaan bij het kunstenaarsstel om te proberen te bemiddelen. Het is een belangrijke dag voor Matthew en Sabrina, want zoon Lenny komt aan op het vliegveld van Valencia.

'Het Spaanse Dorp: Zarra', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers