'Misfits' for life! Netflix kondigt releasedatum aan van 'Misfit: De Serie'

zaterdag 11 september 2021
Foto: Netflix - © Ovide Agency 2021

De Misfits gaan een te gek jaar tegemoet! De vriendengroep werkt namelijk aan een super vette musical. Terwijl ze druk bezig zijn met het maken van muziek en het verzinnen van de choreografieŽn, krijgen ze te horen dat de musical onverwachts wordt verboden.

De nieuwe schooldirectrice Agnes (Georgina Verbaan) wil dat de focus ligt op discipline, hoge cijfers en heel veel studeren. Maar daar laat Julia (Djamila) het niet bij zitten. Samen met de Misfits en nieuwe vrienden werken ze in het geheim aan de musical om het nieuwe schoolsysteem te saboteren. Gaat het de vriendengroep lukken om hun droom musical op te voeren en hun school terug te krijgen?De cast bestaat uit Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Bente Fokkens, Jill Schirnhofer en Nienke van Dijk,  Georgina Verbaan, Britt Scholte, Noah de Nooij, Simone Giel, Vincent Visser en Eliyha Altena.

De serie, die bestaat uit 8 afleveringen, is geproduceerd door NewBe en Splendid Film en is vanaf 16 oktober wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers