MTV introduceert eerste ex van 'Ex On The Beach Double Dutch All Stars'

donderdag 28 maart 2024
Foto: MTV - © Paramount Media Networks 2024

MTV's 'Ex On The Beach: Double Dutch' keert terug met een exclusief All Stars-seizoen. Het seizoen gaat in première op zondag 7 april om 22.00 uur op MTV Nederland en België, en om 23.00 op mtv.nl.

De originele cast bestaat uit Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Zij reizen naar een adembenemende villa in Colombia voor negen afleveringen, gevolgd door een reünie. De eerste ex die zich bij de originals voegt zal niemand minder dan Megan zijn.


In 'Ex On The Beach: Double Dutch All Stars' gaan acht bekende, sexy singles uit Nederland en België naar het prachtige Colombia waar ze in de villa kunnen genieten van alle luxe, zon en lust, tot de tablet of terror toeslaat. Dit zorgt voor onverwachte wendingen, verrassingen en een leger aan exen om de vakantie van de singles tot een hel te maken.

Mak kennis met de eerste Ex:

Megan (23) @MeganDesaever
'Ik weet dat als ik meedoe het een topseizoen wordt.'

Deze realityqueen staat te popelen om zich als eerste aan te sluiten bij de originals. Tijdens haar vorige deelname was ze vroegtijdig het programma uitgestapt voor de liefde. Daar heeft ze nu spijt van, want ze had graag voor meer drama willen zorgen en meer lust willen uitoefenen in de villa. Megan is een echte catch! Ze is echter erg snel verliefd omdat ze het moeilijk vindt om alleen te zijn. Wie weet hoe lang deze liefde duurt?

'MTV's Ex On the Beach: Double Dutch All Stars' gaat op zondag 7 april om 22.00 uur exclusief in première op MTV Nederland, België en op MTV.NL. Daarnaast is het vanaf dinsdag 9 april te zien op Videoland en Streamz.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers