'My 600-lb Life: Where Are They Now?' terug op Discovery

zondag 18 december 2022
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2022

In de afgelopen 14 jaar zijn in het programma 'My 600-lb Life' 112 personen voorbijgekomen die in totaal meer dan 10.000 kilogram zijn kwijtgeraakt. Maar gewicht verliezen door een operatie is de eerste stap, op gewicht blijven een tweede veel moeilijkere.

Uit onderzoek blijkt dat slechts 5% van de mensen met een maagverkleiningsoperatie het daarna weet vol te houden, de rest valt helaas terug. Bij Holly in het nieuwe seizoen van 'My 600-lb Life: Where Are They Now?' liggen de kansen zelfs nog lager. Ze staat inmiddels voor haar tweede operatie, omdat ze na de eerste keer toch weer aankwam. Dr. Nowzaradan wil haar best helpen, maar weet ook dat kans op blijvend succes na een tweede operatie rond de 1% schommelt. Toch is Holly vastbesloten dat ze nu gaat slagen. Een huwelijk met haar vriend Ray in het vooruitzicht moet haar de extra motivatie geven. Voor Lashanta gaat het een stuk lastiger. Zij wacht al meer dan een jaar op een operatie omdat ze van 'Dr. Now' eerst zelfstandig een deel moet afvallen om te laten zien dat ze er echt voor wil gaan. Maar elke keer valt ze weer terug in haar oude eetpatronen. Met een nieuw dieet en therapie hoopt ze dat het dit keer wel gaat lukken.


'My 600-lb Life: Where Are They Now?', vanaf maandag 19 december om 20.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers