'My Lottery Dream Home' dinsdag nieuw op TLC

maandag 16 januari 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

Een nieuw en groter huis als je de loterij wint? Veel mensen dromen ervan, maar voor de mensen in 'My Lottery Dream Home' wordt deze droom ook echt werkelijkheid.

Samen met de energieke presentator David Bromstad gaan ze op zoek naar een huis dat aan alle woonwensen voldoet en toch nog binnen het budget valt. Zoals Yolanda en Toni die met een kraslot 2 miljoen dollar wonnen en nu hun huis in Philadelphia verruilen voor een grotere woning in een rustig plaatsje in North Carolina, waar ook Yolanda’s moeder bij in kan trekken.


Hun voornaamste wensen: drie of vier slaapkamers, een grote keuken om lekker in te kunnen koken en een prettige tuin voor de twee inwonende kinderen en de kleinkinderen die er ook al zijn. David vindt drie geschikte woningen, elk met hun plussen en minnen. Yolanda en Toni vinden ze allemaal fantastisch, maar moeten toch een keuze maken. Kiezen ze voor het moderne huis dat helemaal af is, voor de wat grotere woning die wel wat duurder is of voor de woning die wat meer buitenaf ligt, maar daardoor nog veel groter én goedkoper is?

Aan geld geen gebrek zou je zeggen. Toch moeten ze een weloverwogen beslissing nemen voor een huis dat helemaal goed voelt.

'My Lottery Dream Home', vanaf dinsdag 17 januari om 20.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers