'My Spy' beschikbaar op Prime Video

vrijdag 8 mei 2020

Hij is een van de meest gerenommeerde agenten bij de CIA, maar wanneer een missie uit de hand loopt krijg hij nog een laatste kans om zijn carrière te redden.

JJ (Dave Bautista) wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie wapenhandelaars te observeren. Helaas wordt hij al snel ontmaskerd door de moedige negenjarige Sophie (Chloe Coleman), omdat ze de verborgen camera’s in haar appartement ontdekt. Zij belooft JJ niet te verraden maar alleen als hij haar leert om een goede spion te zijn.


Hij is een van de meest gerenommeerde agenten bij de CIA, maar wanneer een missie uit de hand loopt krijg hij nog een laatste kans om zijn carrière te redden. JJ (Dave Bautista) wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie wapenhandelaars te observeren. Helaas wordt hij al snel ontmaskerd door de moedige negenjarige Sophie (Chloe Coleman), omdat ze de verborgen camera’s in haar appartement ontdekt. Zij belooft JJ niet te verraden maar alleen als hij haar leert om een goede spion tworden.

Naast Dave Bautista en Chloe Coleman zijn de andere sterren uit de film Kristen Schaal, als JJ’s partner, Parisa Fitz-Henley als Sophie’s beschermende moeder en Ken Jeong als JJ’s afkeurende baas.

De film is geregisseerd door Peter Segal ('Get Smart'). Het script werd geschreven door Jon Hoeber en Erich Hoeber ('The Meg'). De film is geproduceerd door Chris Bender, Peter Segal, Jake Weiner, Robert Simonds, en Gigi Pritzker, Bautista en zijn partner Jonathan Meisner. My Spy is een film van STX Films.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Amazon Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers