National Geographic presenteert podcast 'Buiten Het Kader'

donderdag 17 februari 2022
Foto: © National Geographic 2022

In de nieuwe podcast 'Buiten Het Kader' nemen redacteur Kevin van Huët en programmamanager Tim Beudel je mee naar de verhalen achter het bekende gele kader van National Geographic. Aan de hand van reportages op locaties door heel Nederland en België en interviews met experts duik je elke aflevering in één van onze vele bijzondere verhalen.

Op donderdag 17 februari is de eerste aflevering beschikbaar. Nieuwe afleveringen worden op maandelijkse basis gepubliceerd en zullen tussen de 20 en 30 minuten lang zijn.


De podcast Buiten het kader is onder andere beschikbaar via Spotify, Apple Music en via natgeo.nl/podcast.

Tim Beudel
Tim is zendermanager en verantwoordelijk voor de tv-zenders, tv-programma’s en online content van National Geographic en National Geographic WILD in Nederland en Vlaanderen. Hij houdt zich bezig met het reilen en zeilen van de zenders en zowel de programmering uit de V.S. als de lokale programma’s zoals 'Kustwacht Caribisch Nederland'. Tim werkt al ruim 20 jaar in de media en heeft met name interesse in thema’s als geschiedenis, cultuur en reizen. Ook is hij sinds 2021 lid van de jury van de jaarlijkse National Geographic Fotowedstrijd. Met de podcast 'Buiten Het Kader' grijpt hij een nieuw en krachtig medium aan dat de onderwerpen op de verschillende media die National Geographic biedt kan ondersteunen en versterken.

'Wij willen mensen inspireren de wereld te ontdekken. Met de grote populariteit van de podcasts hopen we daar weer een nieuwe bijdrage aan te gaan leveren', aldus Tim Beudel.

Kevin van Huët
Kevin is redacteur bij National Geographic Magazine, Traveler en Historia. Hij houdt zich bezig met het schrijven en redigeren van bijzondere reportages, is zo nu en dan onderweg als digital nomad om reisverhalen te maken en deed vorig jaar een aantal live interviews via het Instagramkanaal van National Geographic (@natgeonl). Hij is graag in het buitenland, vooral op plekken die bustoeristen liever links laten liggen.

'Juist de bestemmingen waarvan je het op voorhand misschien niet verwacht, laten vaak een onuitwisbare indruk na. En ze leveren verhalen op die het goed doen op verjaardagen. Met Buiten het kader hopen wij daar een aantal mooie bestemmingen aan toe te voegen. Als redacteur van National Geographic heb je toegang tot plekken die normaal gesproken ongezien blijven. Met deze podcast hopen we de luisteraar mee te nemen in onze zoektocht naar zulke locaties', vertelt Kevin van Huët.

De eerste aflevering gaat over de nieuwe National Geographic productie 'Kustwacht Caribisch Nederland'. Presentator Tim Beudel vertelt over hoe de productie tot stand is gekomen en geeft hij ons een kijkje in de verhalen achter de schermen van het programma. Zo spreekt hij met onder anderen de producent van de serie en een aantal crewleden van de Kustwacht in het Caribisch gebied.

De volgende aflevering verschijnt op 17 maart en zal in het teken staan van de Limburgse grubben en holle wegen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers