Netflix crasht door seizoensfinale van 'Stranger Things'

maandag 4 juli 2022
Foto: © Netflix 2022

Vrijdag werden op Netflix de laatste twee afleveringen gedropt van 'Stranger Things', seizoen 4. En dat leidde tot wereldwijde storingen bij de streamingdienst.

Op vrijdag 1 juli loste Netflix de laatste twee afleveringen van 'Stranger Things 4'. En dat zorgde wereldwijd voor storingen bij de streaminggigant. Kort na de lancering van de afleveringen crashte het platform. Wereldwijd kregen mensen de boodschap te zien dat de pagina niet beschikbaar was en ze kregen er de vraag om later opnieuw te proberen.


Op sociale media regende het klachten over Netflix. Kenners stellen dat Netflix de problemen had kunnen verwachten, gezien de enorme populariteit van 'Stranger Things'. Het eerste deel van seizoen vier brak kijkcijferrecords.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers