Netflix deelt eerste beelden van documentaire over voetballegende David Beckham

woensdag 20 september 2023
Foto: © Netflix 2023

De vierdelige documentaireserie 'BECKHAM' vertelt het verhaal van wereldvoetballer en icoon David Beckham. Het is een van de bekendste namen ter wereld, toch zijn er maar weinig mensen die hem echt kennen.

De documentaire neemt je mee naar zijn jeugd in een arbeiderswijk in Oost-Londen, bespreekt zijn drive en vastberadenheid om te winnen en toont zijn worsteling om balans te vinden tussen zijn ambitie, liefde en familie. Het leven van Beckham is er een van hoge pieken en diepe dalen. 'BECKHAM' is een verrassend, persoonlijk en bijzonder verhaal over een van de populairste en meest geanalyseerde sporters aller tijden.Voor de documentairereeks 'BECKHAM' kregen Academy Award-winnaar regisseur Fisher Stevens en producent John Battsek exclusieve toegang tot het leven van David, zijn vrouw Victoria, familie, vrienden en teamgenoten. Het resultaat is een intiem portret en tevens een verhaal over de hedendaagse sport- en celebritycultuur.

Productiemaatschappij: Studio 99 in association with Ventureland
Regisseur: Fisher Stevens
Director of Photography: Tim Cragg
Producenten: Fisher Stevens, John Battsek, Nicola Howson en Billie Shepherd
Uitvoerende producenten: Peter Lord, Nick Park, Carla Shelley, Sam Fell, Paul Kewley en Karey Kirkpatrick
Editor: Michael Harte

'BECKHAM' verschijnt 4 oktober exclusief op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers