Netflix deelt trailer en releasedatum psychologische thriller Noise

dinsdag 21 februari 2023
Foto: © Netflix 2023

Netflix onthult de trailer en releasedatum van de psychologische thriller 'Noise'. In de film zien we hoe Matt, een kersverse vader, met zijn gezin verhuist naar zijn ouderlijk huis waar hij een familiegeheim ontdekt.

De Belgisch-Nederlandse cast bestaat uit bekende namen zoals Ward Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen, Jesse Mensah en Lize Feryn. De film is vanaf 17 maart wereldwijd te zien op Netflix.Over 'Noise'
In de film volgen we het leven van Matt, een succesvolle influencer die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek, dat als gevolg meer familiedrama's ontrafelt dan verwacht. De vrouw van Matt, Liv, maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen. Is ze nog op tijd?

Cast: Ward Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen, Jesse Mensah, Lize
Feryn en Jennifer Heylen
Schrijvers: Robin Kerremans, Hasse Steenssens en Steffen Geypens
Regisseur: Steffen Geypens
Productiehuis: Caviar
Producenten: Caviar in samenwerking met Lompvis en de steun van Screen Flanders

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers