Netflix deelt trailer van 'All The Light We Cannot See'

woensdag 4 oktober 2023

Netflix deelt de officiŽle trailer van 'All The Light We Cannot See'. In de limited series, gebaseerd op de gelijknamige Pulitzer Prize-winnende roman, kruisen de paden van een blind Frans meisje en een jonge Duitse soldaat elkaar tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Het verhaal volgt Marie-Laure (Aria Mia Loberti), een blind Frans meisje, en haar vader Daniel (Mark Ruffalo), die tijdens de Duitse bezetting Parijs ontvluchten met een kostbare diamant om te voorkomen dat deze in de handen van de Nazi’s valt. Ze worden achtervolgd door een geheime Staatspolizei-officier. Nadat ze een schuilplaats vinden in St. Malo, bij hun ondergedoken oom Etienne (Hugh Laurie), kruist Marie-Laure’s pad met Werner (Louis Hofmann), een jonge radio-expert in dienst van het Hitler regime. Hun levens worden op onverwachte wijze met elkaar verweven en ondanks de donkere tijden van de Tweede Wereldoorlog, brengt hun connectie een sprankje hoop en licht in hun levens.De serie is geregisseerd en geproduceerd door Shawn Levy, bekend van onder andere 'Stranger Things' en 'The Adam Project'. De serie is geschreven door Steven Knight ('Peaky Blinders'), en ging onlangs in wereldpremière op het Toronto International Film Festival.

Regisseur en producer: Shawn Levy
Schrijver: Steven Knight
Cast: Aria Mia Loberti, Mark Ruffalo, Hugh Laurie, Louis Hofmann, Lars Eidinger, Nell Sutton

De serie met Hugh Laurie, Mark Ruffalo en Aria Mira Loberti is vanaf 2 november exclusief te zien op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers