Netflix kondigt eerste Russische Original 'ANNA K' aan

woensdag 26 mei 2021

Netflix maakt de eerste Russische Original dramaserie 'ANNA K' bekend, een hedendaagse versie van de klassieke roman 'Anna Karenina' van Tolstoj. De rol van Anna Karenina wordt gespeeld door Svetlana Khodchenkova ('Tinker Tailor Soldier Spy').

'ANNA K' is een spannende en moderne hervertelling van de klassieke roman 'Anna Karenina' van Leo Tolstoj, één van de bekendste boeken ter wereld. De serie speelt zich af in het moderne Rusland, waar socialite Anna Karenina, de vrouw van de toekomstige gouverneur van Sint-Petersburg, een liefdesrelatie aangaat met de charmante en schatrijke Vronsky. Hun affaire loopt al snel uit de hand waardoor hun familiebanden en sociale relaties op het spel komen te staan. Het verhaal speelt zich af tussen het wereldse Moskou, het historische Sint-Petersburg en het ruige platteland van Rusland.


'Anna K', de nieuwe Netflix Original dramareeks, gaat over passie, loyaliteit en de prijs die men betaalt voor ware liefde.

'ANNA K' wordt geregisseerd door Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Natasha Merkulova, Aleksey Chupov en Roman Kantor en geproduceerd door Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov,  Sergey Kornikhin, Roman Kantor. De serie wordt opgenomen in Moskou en Sint-Petersburg, Rusland.

Netflix maakt binnenkort de wereldwijde releasedatum van 'ANNA K' bekend.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers