Netflix kondigt nieuwe 'FERRY'-film aan

donderdag 16 november 2023
Foto: © Netflix 2023

Ferry fans opgelet: de drugsbaron van het zuiden, Ferry Bouman, keert terug! Netflix komt met een nieuwe 'Ferry'-film, met in de hoofdrollen Frank Lammers en Huub Smit.

De film zet het verhaal voort van het derde seizoen van 'Undercover'. De tweede 'Ferry'-film wordt geproduceerd door De Mensen, de overige castleden worden op een later moment bekendgemaakt.Over de film
Ferry heeft alles verloren en leeft nu een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Zijn verleden is gevuld met geweld, leugens en een spoor van verraad. Op het eerste gezicht lijkt het goed te gaan, maar diep van binnen achtervolgt zijn geweten hem. Zal de stoere drugsbaron met pensioen gaan of heeft hij nog een laatste truc in petto?

CAST: Frank Lammers (Ferry Bouman) en Huub Smit (Dennis)
REGIE: Wannes Destoop
SCHRIJVERS: Tibbe van Hoof en Geerard Van de Walle
UITVOERENDE PRODUCENTEN: Ivy Vanhaecke en Pieter Van Huyck
PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ: De Mensen

De film wordt gemaakt met de steun van Tax Shelter van de Belgische Federale overheid en VRT en is in 2024 exclusief te zien op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers