Netflix kondigt 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' aan

maandag 26 september 2022
Foto: © Netflix 2022

Netflix en Shondaland onthullen het eerste beeld van Shonda Rhimes' 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story', de aankomende Bridgerton prequel over de opkomst van Queen Charlotte.

Door de ogen van de machtige Queen Charlotte volgen we in deze Bridgerton prequel haar huwelijk als jonge koningin met koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite, de wereld van de personages uit Bridgerton.


Cast: Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) en Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) zijn te zien als hun welbekende Bridgerton personages. India Amarteifio ('Line of Duty') speelt de jonge koningin Charlotte, Michelle Fairley ('Gangs of London') speelt prinses Augusta en Corey Mylchreest ('The Sandman') speelt de jonge koning George. De cast bestaat verder uit Arsema Thomas als de jonge Agatha Danbury, Sam Clemmett ('Harry Potter and the Cursed Child') als de jonge Brimsley, Freddie Dennis ('The Nevers') als Reynolds, Richard Cunningham ('The Witcher') als Lord Bute, Tunji Kasim ('Nancy Drew') als Adolphus, Rob Maloney ('Casualty') als de dokter, Cyril Nri ('Cucumber') als Lord Danbury en Hugh Sachs ('Bridgerton' seizoen 1 & 2) als de oudere Brimsley.

Showrunner, uitvoerend producent en scenarioschrijver: Shonda Rhimes
Regisseur en uitvoerend producent: Tom Verica
Uitvoerend producent: Betsy Beers

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers