Netflix lanceert de teaser trailer van de nieuwe Nederlandse Original 'Forever Rich'

vrijdag 20 augustus 2021

Netflix brengt de teaser trailer uit van de nieuwe Nederlandse Original 'Forever Rich'. De film van Gouden Kalf winnaar Shady El-Hamus is vanaf 1 oktober 2021 exclusief en wereldwijd beschikbaar op Netflix.

Richie staat op het punt de grootste rap-artiest van Nederland te worden. Maar vlak voor een belangrijk optreden wordt hij door een groep gewapende tieners beroofd van zijn pronkjuweel; een peperduur horloge. Als de beelden van de vernederende beroving viraal gaan, volgt een koortsachtig kat-en-muisspel waarin Richie in één nacht alles riskeert wat hij heeft opgebouwd om zijn beschadigde imago te herstellen.



'Forever Rich' is geschreven door Gouden Kalf winnaars Shady El-Hamus (De Libi, Nightshade) en Jeroen Scholten van Aschat (De Libi, Fenix). De regie is tevens in handen van Shady El-Hamus.

De cast bestaat uit Jonas Smulders (Richie), Daniël Kolf (Tony), Sinem Kavus (Anna), Hadewych Minis (Els), Yootha Wong-Loi-Sing (Jessica), Mustafa Duygulu (Abdel), Yassin Dardour (Bilal) en Sergio Fontana (Witte Masker). Daarnaast maken Jelisa van Schijndel, Martijn Oversteegen, Kendrick Etmon, Sabri Saad El Hamus, Tim Olivier Somer, Richelle Plantinga, Safae Gounane, Matteo van der Grijn, Tony van der Veer, Simen van den Berg, Finn Klinkhamer, Simon van Lammeren en Zoë Love Smith hun opwachting in de film.

'Forever Rich' is vanaf 1 oktober 2021 wereldwijd beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers