Netflix lanceert officiële trailer van 'The Last Mercenary' met Jean-Claude Van Damme

maandag 7 juni 2021

'The Last Mercenary' is een Netflix Original Film met Jean-Claude Van Damme in de hoofdrol. Richard Brumère, beter bekend als 'La Brume' ('The Mist'), is een voormalig special agent van de Franse geheime dienst die zich tot huurling heeft bekeerd.

Nadat de immuniteit die hij 25 jaar eerder voor zijn zoon Archibald kreeg wordt opgeheven, verschijnt hij terug op het toneel. Een maffia-operatie bedreigt het leven van Archibald en Richard moet zijn oude contacten terug inschakelen en de krachten bundelen met een stel roekeloze jongeren en een ongebruikelijke bureaucraat. Maar hij moet vooral de moed vinden om Archibald te vertellen wie zijn vader is.



Geregisseerd door: David Charhon
Geschreven door: David Charhon, Ismaël Sy Savané
Geproduceerd door: Jean-Charles Levy, Nicolas Manuel, Olivier Albou, Laurence Schonberg, David Charhon, Jakéma Charhon, Eponine Maillet, Olias Barco, Vlad Riashyn
Cast: Jean-Claude Van Damme, Alban Ivanov, Assa Sylla, Samir Decazza, Patrick Timsit, Eric Judor, Miou-Miou

'The Last Mercenary', vanaf 30 juli wereldwijd en exclusief op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers