Netflix lanceert 'White Lines', nieuwe topserie van de makers van 'La Casa de Papel' (TRAILER)

woensdag 22 april 2020

Vanaf 15 mei pakt Netflix uit met de wereldwijde release van 'White Lines', een serie van de makers van 'La Casa de Papel' en 'The Crown'. De serie brengt het verhaal van een mysterieuze verdwijning op Ibiza, 20 jaar geleden. Check de trailer!

Wanneer het lichaam van een legendarische DJ uit Manchester twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza wordt ontdekt, keert zijn zus terug naar het prachtige Spaanse eiland om erachter te komen wat er is gebeurd. Haar onderzoek leidt haar door een spannende wereld van dansclubs, leugens en cover-ups. En op een plek waar mensen graag hun grenzen opzoeken, wordt ze zelf ook geconfronteerd met haar eigen donkere kanten.


'White Lines', 10 afleveringen, vanaf 15 mei op Netflix.

Check de trailer:



Lees ook:
Netflix kondigt releasedatum aan van Belgische Original 'Into the Night'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers