Netflix maakt zich op voor start vierde seizoen 'Formula 1: Drive to Survive'

woensdag 16 februari 2022
Foto: © Netflix 2022

Netflix en Formula 1 maken bekend dat het langverwachte nieuwe seizoen van de serie 'Formula 1: Drive to Survive' vanaf 11 maart te zien is op Netflix, precies een week voordat het raceseizoen 2022 in Bahrein van start gaat.

Seizoen 4 van 'Formula 1: Drive to Survive', dat bestaat uit tien afleveringen, neemt fans opnieuw mee achter de schermen en laat zien hoe de coureurs en teams zich voorbereiden op de strijd om het kampioenschap. Het belooft één van de meest spectaculaire seizoenen tot nu toe te worden.


De serie geeft toegang tot nooit eerder vertoonde beelden en interviews met de grootste namen uit de Formule 1. Bereid je voor op rivaliteit, onverwachte podiumplaatsen en een intense titelstrijd tussen Mercedes en Red Bull.

Formula 1: Drive to Survive' wordt geproduceerd door Academy Award-winnaar James Gay-Rees (Amy, Senna) en Paul Martin (Diego Maradona) voor Box to Box Films.

'Formula 1: Drive to Survive S4' is vanaf 11 maart beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers