Netflix onthult de trailer van 'White Noise'

woensdag 23 november 2022

Netflix onthult vandaag de trailer van Noah Baumbach's 'White Noise'. De film ging eerder dit jaar in première als openingsfilm van het internationale filmfestival in Venetië (La Biennale Cinema 2022).

'White Noise' verschijnt op 8 december in een select aantal bioscopen en is vanaf 30 december wereldwijd te zien op Netflix.Over 'White Noise'
Tegelijkertijd hilarisch en afschuwelijk, lyrisch en absurd, gewoontjes en apocalyptisch, vertelt 'White Noise' het verhaal van een hedendaagse Amerikaanse familie die probeert te dealen met de mondaine conflicten van het dagelijks leven. Ondertussen worstelen ze met de universele mysteries in de liefde, de dood en de mogelijkheid op geluk in een onstabiele wereld. Gebaseerd op het boek van Don DeLillo.

Scenarist: Noah Baumbach
Producenten: Noah Baumbach, p.g.a., David Heyman, p.g.a., Uri Singer.
Cast: Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle, Raffey Cassidy, Sam Nivola, May Nivola, Lars Eidinger, Andre Benjamin, Jodie Turner-Smith

'White Noise' verschijnt 8 december in een select aantal bioscopen en 30 december wereldwijd op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers