Netflix onthult eerste beelden van 'Chicken Run: Dawn of the Nugget'

woensdag 6 september 2023
Foto: © Netflix 2023

Netflix onthult de eerste beelden van 'Chicken Run: Dawn of the Nugget', het langverwachte vervolg op de populaire stop-motion animatiefilm 'Chicken Run'.

De film is opnieuw een productie van animatiestudio Aardman, bekend van 'Shaun the Sheep', 'Creature Comforts' en 'Wallace & Gromit'. De regie ligt in handen van de door Academy Award en BAFTA-genomineerde regisseur Sam Fell. 'Chicken Run: Dawn of the Nugget' is vanaf 15 december exclusief te zien op Netflix.


Over 'Chicken Run: Dawn of the Nugget'
In het langverwachte vervolg van 'Chicken Run' heeft Ginger, die van Tweedy’s boerderij heeft weten te ontsnappen, eindelijk een perfecte toevluchtsoord gevonden voor haar en de hele kudde: een vredig eiland, ver weg van de gevaren van de mensenwereld. Samen met haar metgezel Rocky wordt ze ouder van een meisje genaamd Molly, waarmee haar geluk compleet lijkt. Echter, de veiligheid van alle kippen wordt bedreigd wanneer er op het vasteland een nieuwe gevaarlijke dreiging opduikt. Voor Ginger en haar team betekent het dat ze hun eigen vrijheid op het spel moeten zetten en opnieuw het gevaar moeten trotseren.


Regisseur: Sam Fell
Cast: Thandiwe Newton (Ginger), Zachary Levi (Rocky), Bella Ramsey (Molly), Imelda Staunton (Bunty), Lynn Ferguson (Mac), David Bradley (Fowler), Jane Horrocks (Babs), Romesh Ranganathan (Nick), Daniel Mays (Fetcher), Josie Sedgwick-Davies (Frizzle), Peter Serafinowicz (Reginald Smith), Nick Mohammed (Dr Fry) en Miranda Richardson (Mrs Tweedy)
Producenten: Steve Pegram, p.g.a. en Leyla Hobart, p.g.a.
Scenaristen: Karey Kirkpatrick & John O'Farrell en Rachel Tunnard
Verhaal: Karey Kirkpatrick & John O'Farrell
Bewerking: Stephen Perkins BFE
Muziek: Harry Gregson-Williams
Uitvoerende producenten: Peter Lord, Nick Park, Carla Shelley, Sam Fell, Paul Kewley, Karey Kirkpatrick

'Chicken Run: Dawn of the Nugget' is vanaf 15 december exclusief te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers