Netflix onthult officiële trailer van 'The Sandman'

zondag 24 juli 2022

Netflix heeft de officiële trailer van 'The Sandman' onthuld tijdens een live panel op San Diego Comic Con. Wanneer we onze ogen sluiten is er een wereld die op ons wacht, een wereld vol dromen. Hier geeft The Sandman, Master of Dreams (Tom Sturridge), vorm aan al onze diepliggende angsten en fantasieën.

Wanneer Dream onverwacht gevangen wordt genomen, gebeuren er tijdens zijn afwezigheid een reeks gebeurtenissen die twee werelden - ‘Dreaming’ en ‘Waking’ - veranderen. Om dit te herstellen moet hij door verschillende werelden en tijdlijnen reizen om de chaos die zijn afwezigheid heeft veroorzaakt terug te draaien.


'The Sandman' is gebaseerd op de DC comic series van Neil Gaiman. De serie is een rijke, karakter-gedreven mix van mythe en donkere fantasie waarbij we in tien epische afleveringen de vele avonturen van Dream volgen. 'The Sandman' is ontwikkeld door Gaiman, showrunner Allan Heinberg en David S. Goyer.


'The Sandman' is vanaf 5 augustus wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers