Netflix verlengt 'Heartbreak High' met tweede seizoen

donderdag 20 oktober 2022
Foto: © Netflix 2022

School is officieel begonnen, want Netflix opent wederom de deuren van 'Heartbreak High' en kondigt een tweede seizoen aan. Voor het nieuwe seizoen van 'Heartbreak High' komen cast en makers samen in Sydney (Gadigal, Dharug, Dharawal en Ku-ring-gai land) AustraliŽ, waar de opnames binnenkort van start gaan.

De productie ligt weer in handen van de Nederlandse producent NewBe en Fremantle Australia.


'Heartbreak High' is een remake van iconische Australische televisieserie uit de jaren '90. De serie ging op 14 september 2022 in première op Netflix en stond maar liefst:

- Vijf weken in de top 10 van best bekeken Australische series op Netflix.
- Drie weken in de wereldwijde top 10 van best bekeken series op Netflix (op plek  #6, #5, #8, met meer dan 42.6 miljoen kijkuren in drie weken).
- In de top 10 van best bekeken series op Netflix in meer dan 43 verschillende landen, waaronder de VS, Europa, Afrika en Azië.
- #heartbreakhigh ontplofte op TikTok en werd meer dan 300 miljoen keer bekeken.

Over Heartbreak High - seizoen 1
Een onthulling zorgt ervoor dat Amerie plots wordt buitengesloten en veroorzaakt een mysterieuze en openlijke breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. Met haar nieuwe vrienden - buitenbeentjes Quinni en Darren - doet Amerie er alles aan om haar reputatie te herstellen, terwijl ze haar weg probeert te vinden in een wereld van liefde, seks en een gebroken hart.

You're enrolled for Season 2. #HeartbreakHigh

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, AÔcha, vertrekt naar HawaÔ. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers