Nieuw op Amazon Prime Video: 'The Walking Dead: World Beyond'

donderdag 1 oktober 2020
Foto: © Amazon Prime Video/BOBBERY AMSTERDAM 2019

'The Walking Dead: World Beyond' is onder andere gemaakt door Scott M. Gimple, samen met Matt Negrete aan boord als co-creator en showrunner.

De sterren van de serie zijn Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Nico Tortorella en Julia Ormond. 'The Walking Dead: World Beyond' zal op 2 oktober 2020 beschikbaar zijn op Amazon Prime Video met wekelijks een nieuwe aflevering.


'The Walking Dead: World Beyond' heeft gaststerren zoals Natalie Gold ('Succession', 'The Land of Steady Habits') als Lyla, een mysterieus personage, die vanuit haar eigen geloof, in de schaduw te werk gaat, Al Calderon ('Step Up: High Water') als Barca; Scott Adsit ('Veep', '30 Rock') als Tony; en Ted Sutherland ('Fear Street', 'Rise') als Percy.

'The Walking Dead: World Beyond' richt zich op de eerste generatie die in de zombie wereld is opgegroeid. Sommigen zullen helden worden, sommigen worden schurken, uiteindelijk zal iedereen voor altijd veranderen. Allemaal zijn ze volwassen en hebben ze hun eigen identiteit, zowel goed als slecht.

De nieuwe serie uit de reeks van 'The Walking Dead' is geproduceerd door AMC Studios en zal beschikbaar zijn op Prime Video in Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en Europa (met uitzondering van Spanje en Portugal). De serie zal beschikbaar zijn op AMC in Noord- en Zuid-Amerika, Spanje en Portugal.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers