Nieuw op Apple TV+: 'Ted Lasso'

zondag 16 augustus 2020
© Apple Inc. 2020

'Ted Lasso', een nieuwe originele komedieserie van Jason Sudeikis en Bill Lawrence, is op vrijdag 14 augustus wereldwijd in première gegaan op Apple TV +.

Jason Sudeikis speelt Ted Lasso, een universiteitsvoetbalcoach uit Kansas die is ingehuurd om een ​​professioneel voetbalteam in Engeland te coachen, desondanks hij geen ervaring heeft met het coachen van voetbal.


Naast de hoofdrolspeler is Sudeikis ook uitvoerend producent, naast Bill Lawrence ('Scrubs') via zijn Doozer Productions, in samenwerking met Warner Bros. Television en Universal Television, een divisie van NBCUniversal Content. Jeff Ingold van Doozer is ook uitvoerend producent met Liza Katzer als uitvoerend producent. De serie is ontwikkeld door Jason Sudeikis & Bill Lawrence & Joe Kelly & Brendan Hunt, en is gebaseerd op een reeds bestaand format/karakters van NBC Sports.

'Ted Lasso' voegt zich bij de verschillende Apple Original-series, waaronder docuserie 'Dear…' van Emmy en Peabody Award-winnaar R.J. Messenmaker; 'Little Voice', een fris, intens romantisch verhaal van het bekroonde team van J.J. Abrams, Sara Bareilles en Jessie Nelson; documentairefilm 'Dads' van regisseur Bryce Dallas Howard; 'Greatness Code', een nieuwe docuserie die onnoemelijke verhalen van de grootste atleten ter wereld onder de aandacht brengt; evenals bekroonde en populaire originele series die nu worden gestreamd op Apple TV+, waaronder 'Defending Jacob', 'Mythic Quest: Raven’s Banquet' en de voor Golden Globe genomineerde en Critics Choice en SAG bekroonde serie 'The Morning Show'; evenals 'Central Park' van Emmy Award-winnaar Loren Bouchard naast "Frozen" Grammy-winnaar Josh Gad en Emmy-winnaar Nora Smith.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers