Nieuw programma 'Body Invaders' op TLC

maandag 29 mei 2023

Ongenode gasten die ons lichaam binnendringen en er alleen nog met hulp van artsen uit kunnen komen. Nee, we praten hier niet over geniepige bacteriŽn, virussen of parasieten, maar over ijzeren pinnen, scharen of zelfs speren die tijdens een ongeluk het lichaam doorboorden van verschillende slachtoffers die het gelukkig nog kunnen navertellen.

Deze ongelooflijke, maar waargebeurde, verhalen komen voorbij in het nieuwe programma 'Body Invaders'. Zoals de Schotse vrouw die na een struikeling met haar hoofd vast komt te zitten aan de scherpe punten van een hek. Of de oude man die tijdens het tuinieren valt en zijn tuinschaar dwars door zijn oog ziet gaan. Minstens zo gruwelijk is de Australiër die tijdens het vissen getroffen wordt door een anderhalve meter lange speer.


Het pijnlijk gedetailleerde programma laat aan de hand van grafische beelden zien hoe de voorwerpen het lichaam konden binnendringen en hoe artsen het er weer uit kregen zonder al te veel extra schade aan te richten. Het programma zit ook boordevol tips over hoe je om moet gaan als je in zo’n pijnlijke situatie terecht mocht komen. De belangrijkste les alvast: trek het er niet zelf uit!

'Body Invaders', vanaf dinsdag 30 mei om 20.30 uur op TLC.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland PremiŤre: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers