Nieuw programma 'Fixer To Fabulous' op HGTV

woensdag 24 januari 2024
Foto: © Discovery 2024

Wie in Betonville, Arkansas zijn oude huis wil verbeteren, kan niet om Dave en Jenny Marrs heen. Dit creatieve echtpaar knapt historische huizen op en maakt van ouderwetse indelingen weer leefbare woonruimtes in een fantastische stijl.

In het nieuwe programma 'Fixer To Fabulous' is te zien waar hun krachten liggen. Zo helpen ze in de eerste aflevering een gezin uit Austin dat een boerderij in Betonville heeft gekocht. Zij wilden graag buiten leven met dieren en werden verliefd op de omgeving.


Alleen is het huis uit de jaren tachtig niet echt wat ze willen. Het is hokkerig met veel muren en mist eigenlijk een slaapkamer voor hun grote gezin met vier kinderen. Dave en Jenny kijken dwars door alle muren heen en zien veel potentie om dit wat saaie huis om te toveren tot een klassieke plattelandswoning met voldoende ruimte en een gezellige veranda aan de voorkant.

De eigenaren zijn door het dolle heen als ze het resultaat zien.

'Fixer To Fabulous', vanaf donderdag 25 januari om 20.30 uur op HGTV.

Persbericht Discovery Benelux
https://www.discoveryplus.com/nl/channel/hgtv

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers